Filosofisch Café Nijmegen

Samenwerken

De redactie van het Filosofisch Café komt zelfstandig tot thema’s voor Cafés, maar werkt ook graag en regelmatig samen met andere partijen. De inbreng van scholen, verenigingen, overheids- en non-profitorganisaties verstevigt bovendien de band met de samenleving. Het is in dit kader dat het Filosofisch Café ook graag wil samenwerken met lokale bedrijven wiens medewerkers of clientèle plezier zouden beleven aan het bijwonen van een toegespitste filosofische discussie.

Wat betekent samenwerking?

50ste Filosofisch Cafe te NijmegenU kunt met ons samenwerken door een van de acht jaarlijkse edities van het Filosofisch Café te sponsoren. Dit geadopteerde Café krijgt dan vorm in samenspraak met uw bedrijf. In overleg met de redactie kiest u zelf een thema dat deze avond onderwerp wordt van filosofische beschouwing. Een mooie manier om uw bedrijfsactiviteiten eens in een ander licht te bezien!

Uiteraard zijn uw medewerkers en gasten van harte welkom op de avond. Niet alleen levert u dit een inhoudelijk bijzonder onderhoudend bedrijfsuitje op, ook geeft het gelegenheid om met branchegenoten in contact te treden. Wij werken graag met u samen om hen uit te nodigen voor de betreffende avond, en ook zullen wij andere bedrijven uit ons netwerk van uw Café op de hoogte stellen. Op die manier bieden wij u een informele ingang in ons netwerk van sponsoren. Natuurlijk bieden we sponsoren ook exposure via de nieuwsbrief, posters, website en sociale media van het Filosofisch Café. Kort gezegd betekent het sponsoren van een Café voor uw bedrijf dus filosofische verdieping van een zelfgekozen onderwerp, een informele gelegenheid om uw collega’s of branchegenoten te treffen en publicitaire aandacht via de kanalen van het Filosofisch Café. Een originele, nuttige en liefdadige bedrijfsactiviteit!

Meer informatie

Is uw interesse gewekt, dan kunt u altijd contact zoeken met het bestuur via bestuur@filosofisch-cafe.nl.

50ste Filosofisch Cafe te Nijmegen