Het Filosofisch Café Nijmegen bestaat komende maand 10 jaar. Dat wordt op 6 oktober gevierd met een speciale jubileumeditie in café Trianon. De altijd prikkelende filosoof René ten Bos is de hoofdspreker op deze feestelijke avond. Hij zal praten wetenschapsfilosofische vragen stellen over quasi-bestaande soorten en de vraag of uitsterven eigenlijk wel zo erg is.

Hoofdspreker: René ten Bos
Column: Martin Drenthen
Interview: Jan Bransen
Muziek: Cor Burger
Met een boekentafel van Roelants en hapjes van Kaashandel de Wit!

Na afloop van het ‘vaste programma’ gaan we door met vieren dat het Filosofisch Café 10 jaar bestaat, in Trianon, met o.a. livemuziek, en lekkere hapjes die door Kaashandel De Wit worden verzorgd. Wij nodigen u van harte uit om bij deze voortzetting van het jubileumfeest aanwezig te zijn! René ten Bos zal geïnterviewd worden door het langstzittende redactielid Jan Bransen en de column wordt verzorgd door Martin Drenthen.

Tijdens deze bijzondere avond zorgen we voor een extra feestelijke aankleding en muziek van Cor Burger. Na afloop van het café blijft de zaal geopend en biedt de organisatie iedereen een hapje aan. Ook is er gelegenheid na te praten met de sprekers, de redactie en leden van de oude garde.